Afspraak verzetten

Als je een afspraak wilt verzetten, kan je dit altijd overleggen. Maar als het niet mogelijk is, wordt de afspraak nageleefd. Dit geldt voor verzoeken vanuit beide partijen, dus voor leerling én instructeur.

Afspraak annuleren

Annuleren doe je 48 uur van tevoren, anders wordt de les gefactureerd. Ziekte kan je niet plannen, maar meld je wel zo vroeg mogelijk af. Ben je regelmatig afwezig, dan volgt er een gesprek tussen rijschool, leerling en eventueel ouders/verzorgers.

Wat we van jou verwachten

Bij ons in de auto kan je lekker jezelf zijn. We vinden het belangrijk dat je je op je gemak voelt, gemotiveerd bent, je afspraken nakomt en je eerlijk uitspreekt. Je mag op ons vertrouwen. Wij zijn ervaren en weten hoe we jou aan dat roze pasje helpen. Het is daarnaast ook fijn als je ouders/verzorgers betrokken zijn bij je lessen en voortgang.

De factuur

De factuur wordt vooraf betaald, daarna wordt de les ingepland. Betalen in termijnen is ook mogelijk in overleg.

Na je proefles heb je een pakket uitgekozen. Het aantal benodigde lessen is van tevoren lastig in te schatten. Is een pakket qua uren op, dan boeken we extra uren bij en krijg je hier ook een factuur voor. Ook deze factuur dient voor de start van de extra lessen betaald te zijn. Als de factuur nog niet betaald is wordt er niet gestart met een pakket of met extra geboekte lessen.

Wanneer we signaleren dat je veel meer lessen nodig hebt dan gemiddeld, dan lichten we ook ouders/verzorgers in. Zo komt niemand voor verrassingen te staan.