Over Rijschool Posseth

Rijschool Posseth is in 2013 opgericht door Coos Posseth in Franeker. Met een gezonde dosis werklust en een geheel eigen visie werd de rijschool al snel een groot succes. Inmiddels hebben meer dan 400 leerlingen hun rijbewijs gehaald en rijden er meerdere instructeurs voor de rijschool.

Onze pijlers

Rijschool Posseth handelt vanuit een aantal pijlers: eigenzinnig, inleven, duidelijk, samen. Deze pijlers zijn als een rode draad in onze werkwijze en helpen ons bij het maken van keuzes, het aannemen van personeel, de invulling van communicatie en de omgang met jou als leerling. Je kunt ze zien als het DNA van de rijschool.

Eigenzinnig

We doen dingen anders dan andere rijscholen. We zijn niet stoffig of zakelijk, maar onszelf en toegankelijk. We houden wel van een geintje en durven uit te komen voor wie we zijn. De een uitgesproken, de ander wat meer introvert. Ieder met zijn eigen kwaliteiten. In de lesauto is de sfeer ontspannen. Wees niet verrast als we je een keer in de maling nemen. Met humor blijft het leuk en leer je ook veel sneller.

Inleven

Inleven helpt ons bij het bereiken van het doel: dat roze pasje! We schatten mensen in en weten hoe we ze moeten krijgen waar we ze willen hebben. Via welke route iemand het beste op stoom komt. Uiteraard doen we dit met onze kennis en ervaring, maar net zo goed met gewoon gezond boerenverstand. Met geduld, aandacht, humor en optimisme. Verstand van zaken én van mensen. Dat is de gouden combinatie die ons succes oplevert.

Duidelijk

Jij weet altijd waar je aan toe bent. We zijn duidelijk in onze communicatie en maken heldere afspraken. We praten je regelmatig bij over de voortgang en je bekijkt je instructiekaart via ons online systeem. Onze lessen hebben een vaste opbouw en we informeren je tijdig over praktische zaken zoals de factuur. We zijn eerlijk tegen elkaar en je mag je altijd uitspreken als je ergens mee zit. Duidelijkheid geeft rust.

Samen

We doen het samen. Jij zet je in, wij ook. Bij Rijschool Posseth bundelen we de krachten voor succes. Ieder mens is uniek, iedere instructeur en leerling dus ook. We maken gebruik van de kracht van ‘samen’ door ons in je in te leven en de juiste match te maken tussen instructeur en leerling. Twee individuen die goed bij elkaar passen. Iemand waar je een klik mee hebt en die snapt hoe jij het beste leert. Zo behaal je samen gegarandeerd succes.