Proefles auto aanvragen

Je hebt de knoop doorgehakt, je wil starten met rijlessen voor het behalen van je rijbewijs B. Dan is het eerst tijd voor een proefles in de lesauto! Voor de proefles kunnen we je vrijwel overal ophalen. Friesland, Groningen, thuis, van school of vanuit het werk, you name it!

Tijdens deze proefles maken we kennis met elkaar en ervaar je hoe het is om achter het stuur van de lesauto te zitten. Je krijgt uitleg over onze werkwijze en de pakketten voor rijlessen en autotheorie. Ook kan je vragen stellen en aangeven wat je zoekt in een instructeur. We vinden het namelijk belangrijk om de juiste match te maken van leerling en instructeur. Les op maat gegarandeerd! 

Een aanvraag voor je gratis proefles is zo geregeld. Vul het formulier in en je hoort snel van ons! En geen zorgen, je zit na je proefles nergens aan vast. Jij start wanneer jij eraan toe bent. 

Aanmelden voor de gratis proefles!

Proefles

Gratis proefles

Je hebt de knoop doorgehakt. Je wilt starten met rijlessen. Yes! We starten met een proefles om kennis te maken en je uitleg te geven over onze pakketten en werkwijze. We halen je op (thuis of in overleg op een andere locatie) en je gaat op de bijrijdersstoel zitten. De instructeur geeft een demonstratie sturen en legt de structuur van de rijopleiding uit. Je kunt vragen stellen en aangeven wat je zoekt in een instructeur. We vinden het namelijk belangrijk om de juiste match te maken van leerling en instructeur.