Rijschool Posseth

Rijschool Posseth is in 2013 opgericht door Coos Posseth in Franeker. Met een gezonde dosis werklust en een geheel eigen visie werd de rijschool al snel een groot succes. Inmiddels hebben meer dan 400 leerlingen hun rijbewijs gehaald en rijden er meerdere instructeurs voor de rijschool.

We hebben een sterk team en een droom. De droom om uit te groeien tot de beste rijschool van het noorden, met vestigingen in Friesland, Groningen Drenthe. We hebben de drive om altijd beter te worden. Groeien, leren en ontwikkelen. Samen schakelen naar succes.  Word jij onderdeel van het team, draag jij bij aan onze droom? Klik dan snel door naar de vacatures. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten.

Werkwijze

De kracht van samenwerken maakt ons tot een goede rijschool. Deze werkwijze is uniek en heeft zijn succes inmiddels bewezen. Rijschool Posseth heeft al jaren een van de hoogste slagingspercentages in de regio, 72% (mei 2020).

Iedere instructeur heeft zijn eigen persoonlijkheid en kwaliteiten. Hoe dat ons weet te  versterken om samen tot het beste resultaat te komen, dat geven we natuurlijk niet zomaar aan iedereen weg. Word je onderdeel van het team, dan kom je er vanzelf achter!

Werkwijze

De kracht van samenwerken maakt ons tot een goede rijschool. Deze werkwijze is uniek en heeft zijn succes inmiddels bewezen. Rijschool Posseth heeft al jaren een van de hoogste slagingspercentages in de regio, 72% (mei 2020). Hoe dat precies gaat, dat geven we natuurlijk niet zomaar aan iedereen weg 😉 Word je onderdeel van het team, dan kom je er vanzelf achter!

Vacatures 1

Check snel het aanbod voor rij-instructeurs in Friesland, Groningen en Drenthe.

Lees meer

Kennismaken

Ben je op zoek naar een baan of stageplek bij Rijschool Posseth? Laten we kennismaken.

Contact

 

Het team van Posseth

Bij Rijschool Posseth bundelen we de krachten voor succes. Ieder mens is uniek, iedere instructeur dus ook. Man of vrouw, oud of jong, ervaren of onervaren. Ieder heeft zijn eigen unieke kwaliteit en valkuilen. We dagen je uit om jezelf te leren kennen en gebruik te maken van je krachten. Ben je geduldig, dan ga je perfect samen met een leerling met faalangst. Ben je lekker recht voor z’n raap, dan haal jij het beste naar boven in een type ‘grote bek, klein hartje’.

Ga je alleen voor het geld? Dan pas je niet binnen het team. We vragen oprechte betrokkenheid en daar word je uiteraard eerlijk voor beloond. De rode draad van onze werkwijze geven we je mee. Verder mag je zelf bepalen hoe jij je les wilt geven. Jij bent de instructeur, zelfstandig en een echte expert.

We vullen elkaar aan en bieden hulp en geven tips. Gevraagd en ongevraagd. Zo worden ook onze instructeurs elke dag een beetje beter en, minstens zo belangrijk, voelt iedereen zich een waardevol onderdeel van het team. Een geoliede machine. Samen schakelen naar succes.

Benieuwd naar de gezichten achter de rijschool? Bekijk het team.