𝗟𝗲𝗲𝗿 𝗴𝗼𝗲𝗱 𝗲𝗻 𝘇𝗲𝗹𝗳𝘃𝗲𝗿𝘇𝗲𝗸𝗲𝗿𝗱 𝗿𝗶𝗷𝗱𝗲𝗻 𝗶𝗻 𝗱𝗲 𝗿𝗮𝗻𝗱𝘀𝘁𝗮𝗱!

Rijschool Posseth helpt Franeker en verre omstreken al decennia lang aan het rijbewijs. Van hellingproef tot achteruit inparkeren tot rijden op navigatie; iedere situatie, iedere vaardigheid wordt tot in de puntjes getraind om zo tot het felbegeerde roze papiertje te komen.

Omdat we niet snel tevreden zijn, hebben we ons tot doel gesteld om zelfverzekerde autobestuurders af te leveren. Om die reden zetten we met ‘Posseth Goes Amsterdam’ een splinternieuw product in de markt waarmee de beginnende autobestuurder het in één dag tot een gevorderde autobestuurder schopt.

𝗪𝗮𝘁 𝗴𝗮 𝗷𝗲 𝗱𝗼𝗲𝗻?

Samen met een andere leerling doe je in +/- 3 rijlessen p.p. die 50 minuten per keer duren, rijervaring op in Amsterdam. In de uren die je rijdt, maak je situaties mee die zo herkenbaar zijn van de grote stad. Zo leer je tijdens deze dag in 3 x 50 minuten onder andere om:

❌ Te navigeren op de talloze verkeersborden;
❌ Te wisselen van meerbaanse rijstroken op de ring;
❌ Om te gaan met drukte op de grachten, trajectcontroles, tramrails en taxibanen.

Op de terugweg is er nog een verrassingslunch die – zo beseffen we ons nu – geen verrassingslunch meer is. 😂

𝗞𝗼𝘀𝘁 𝗱𝗮𝘁?

Voor slechts 135 euro per persoon krijg je een rijdag waar jij (en je toekomstige medepassagiers) de rest van je leven profijt van zal hebben. Geinteresseerd in ‘Posseth Goes Amsterdam’? Neem dan nu contact op met Rijschool Posseth.

Neem contact op