Duo-opleiding aanhanger

Denk jij dat je diegene bent die het papiertje om te kunnen rijden met een aanhanger razendsnel in the pocket heeft? En ken je iemand voor wie dat ook geldt? Ga dan de uitdaging aan en meld je samen met je partner in crime aan voor de duo-opleiding aanhanger!

 

Haal je BE-rijbewijs met zijn tweeën 

De duo-opleiding is speciaal voor mensen die al enige ervaring hebben met het (achteruit) rijden met een aanhanger.

Door die ervaring heb je minder lestijd achter het stuur nodig en behoort een duo-opleiding tot de mogelijkheden. 

Hoe werkt dat precies?

Je komt samen naar de dagopleiding en wisselt elkaar af achter het stuur. De helft van de tijd rijd je zelf, de andere helft van de dag is je partner aan de beurt. Je hebt dus wat korter de tijd om zelf actief te oefenen, dus daarom is enige ervaring met het rijden met een aanhanger belangrijk. Wel is het zo dat je door zowel te kijken als zelf te doen ontzettend veel leert gedurende deze dag. Zoveel dat je aan het einde van de dag allebei op kunt gaan voor het examen.

Samen lessen is goedkoper!

Als je in je eentje de dagopleiding voor het rijden met de aanhanger volgt ben je €650,- kwijt. Kom je met zijn tweeën? Als duo betaal je €520,- per persoon, inclusief gratis koffie en examen.

Ben je enthousiast geworden? Schrijf jezelf en je rijmaatje snel in!

SCHRIJF JE IN

*Bij het eerste lesmoment kijken we hoeveel uren jij nodig hebt. Dit kan meer of minder zijn dan de gemiddelde 5 uur, dus de kosten kunnen nog anders uitvallen.